Ta hand om din psykiska hälsa

Att kunna fortsätta njuta av livet och gå en ljus framtid till mötes kräver förebyggande insatser. Du har förmodligen anammat detta när det gäller praktiska saker som att  besiktiga bilen, dränera huset, använda solskyddsfaktor och äta hälsosamt. Men vad gör du för att förebygga psykisk ohälsa? I vilket skick är egentligen din psykiska hälsa?

Psykisk ohälsa

terapi-onlinePsykisk ohälsa är den vanligaste orsaken till att personer i arbetsför ålder inte längre kan jobba. En av fem som jobbar uppger problem med ångest, oro, depression och/eller sömnstörningar. Var tredje person drabbas någon gång under livet av psykisk ohälsa. Sjukskrivningar med psykiatrisk diagnos är ofta långvariga och får konsekvenser för personen emotionellt, fysiskt, socialt och inte minst ekonomiskt.

 Är du en av dessa personer? Om inte, varför vänta till du hamnar där?

Snabb hjälp av erfaren psykolog online

Franzén psykologi är till för dig mitt i karriären och/eller familjelivet med en hektisk vardag som med nöd och näppe går ihop. Kanske har du länge varit i behov av att träffa en psykolog men skjutit upp det på grund av tidsbrist, kanske befinner du dig mitt i en kris och är i akut behov av psykologkontakt. Eller så har du helt enkelt en önskan om att utvecklas yrkesmässigt och privat och få ut det bästa av livet. Oavsett vem du är och var du befinner dig så har du kommit rätt. Hos Franzén Psykologi får du snabb hjälp av en erfaren legitimerad psykolog. Vi erbjuder internetbaserade psykologtjänster i form av kvalificerat bedömnings–och behandlingsarbete samt konsultationer.

Mer om Franzén Psykologi

Informationsåldern,datoråldern, digitalåldern. Kalla det vad du vill.  Men det är ett faktum att vi idag lever i ett samhälle där information och kommunikation sker i digital form. Vi är ständigt uppkopplade och hanterar både nöjen och måsten via internet.

Internet förenklar och ger oss nya möjligheter. Möjligheter som mina klienter inte är sena att ta, ja till och med har väntat på. Det är för de flesta lika naturligt att använda sig av psykologtjänster online som det är att använda sig av internetbanken. Att det finns internetbaserade psykologtjänster är för många en förutsättning för att över huvudtaget kunna gå i psykologisk behandling.

Franzén Psykologi är ett resultat av den digitala tid vi lever i samt mina klienters önskan om att göra psykologin mer tillgänglig i vardagen. Verksamheten bedrivs av legitimerad psykolog Julie Franzén som har flera års erfarenhet av kliniskt arbete inom psykiatrin och primärvården, med såväl unga som vuxna.

Vi inriktar oss mot vuxna som befinner sig mitt i karriären och familjebildandet, lider av lättare psykisk ohälsa och/eller vill utvecklas psykologiskt. Gemensamt för klienterna är tidsbrist och en önskan om snabb professionell hjälp med hög tillgänglighet.

%d bloggare gillar detta: